Tarifa

Tarifat per certifikim varen nga nje sere faktoresh si standartet per te cilat kerkohet certifikimi, vendodhja e kompanise, madhesia e struktures.

Pra, ne menyre qe te bejme nje oferte te mire, ne kemi nevoje per disa informacione.

Plotesoni formularin e meposhtem dhe ne do ju dergojme oferten e certifikimit me e-mail.

Nese e keni me te thjeshte mund te dergoni kerkesen tuaj ne adresen office@rig-cert.com.

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]