RIGCERT | Audit. Çertifikim. Trajnim. Standarde internacionale ISO
Certificare sisteme de management. Organism de certificare acreditat. Contacteaza-ne pentru cea mai buna oferta de certificare! ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; OHSAS 18001; ISO/IEC 27001. Managementul calitatii, mangement de mediu, securitatea informatiei, continuitatea afacerii, sanatate si securitate.
certificare iso, certificat iso, certificare management, certificat acreditat, organism de certificare acreditat
3156
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3156,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Rreth certifikimit

Certifikimi paraqet nje vertim nga nje pale e
trete (pergjithesisht i referuar si organizmi certifikues)

qe nje sistem menaxhimi i ploteson kerkesat e nje dokumenti standard ose dokumenti tjeter. Prandaj, lenda e certifikimit nuk eshte

vete organizata, por sistemi i saj i menaxhimit.

Pyetje?

+355 68 603 0230

Tarifa

Tarifat e certifikimit varen nga faktore te tille si madhesia, struktura dhe aktivitetet e kompanise, dhe sigurisht standardet sipas te cilave deshirohet certifikimi.

 

Plotesoni formularin tone per te mare nje oferte

Pyetje?

+355 68 603 0230

Akreditimi yne

RIGCERT eshte i akredituar per certifikimin e sistemeve te menaxhimit nga Enti Kombetar i Akreditimit te Greqise ESYD, anetar i IAF dhe EA dhe nenshkruese e marreveshjeve te njohjes MLA.

 

Mesoni me shume rreth akreditimit te RIGCERT dhe rendesine e akreditimit.

Pyetje?

+355 68 603 0230

Shkarko ketu…

qode-np-item
1

qode-np-item
2

qode-np-item
3

qode-np-item
4

Sistemet e menaxhimit të trupit certifikues. ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22301, ISO 50001, ISO 37001.

a

Kurset online

Kurset tona online jane te organizuara ne udemy.com, nje nga platformat me te medha te mesimit online dhe jane zgjedhur nga studente nga me shume se 125 vende anembane globit.

ISO 9001:2015 Auditor i sistemit te menaxhimit te cilesise

•61 leksione
•Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows •Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•3.5 ore

ISO 14001:2015
Menaxhimi i mjedisit

•27 leksione
•Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows
•Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•2 ore

ISO/IEC 27001:2013 Menaxhimi i sigurise se informacionit

•57 leksione
•Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows
•Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•5 ore

OHSAS 18001 Shendeti dhe siguria ne pune

•34 leksione
•Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows
•Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•2.5 ore

ISO 22301:2012
Menaxhimi i vazhdimesise se biznesit

• 27 leksione
• Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows
•Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•1.5 ore

ISO 50001:2011
Menaxhimi i energjise

• 24 leksione
• Gjuha: Anglisht
•IOS, Android ose Windows
•Certifikate per pjesmarrje
•Cmimi: 9,99 €
•1.5 ore

Kontakto
Deshironi me shume informacion? I interesuar te punosh me ne? Na dergoni nje mesazh ketu!

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]