Politika e perdorimit te cookie-t | RIGCERT
2257
page-template-default,page,page-id-2257,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Politika e përdorimit të cookie-t

1. Politika e përdorimit të cookie-t
Kjo politikë i referohet cookies përdorur nga www.rigcertalbania.com administruar nga RIG CERT ALBANIA SH.P.K, NIPT L31308037E.

 

2. Çfarë janë cookie-t

Cookie është një skedar i vogël letrash dhe numrash që ruhet në kompjuterin tuaj, terminalin celular ose pajisjet e një përdoruesi në të cilin qasen në internet. Cookie është instaluar përmes një kërkese të bazuar në browser (si Chrome, Mozilla Firefox) dhe është krejtësisht “pasiv” (nuk përmban softwer, viruse ose spyware dhe nuk mund të hyjë në informacionin në hard- drive-n e përdoruesit).

 

3. Për çfarë përdoren cookies?
Këto skedarë mundësojnë njohjen e terminalit të përdoruesit dhe paraqesin përmbajtjen në një mënyrë përkatëse, përshtatur me preferencat e përdoruesit. Cookies u japin përdoruesve një përvojë të mirë navigimi. Ato përdoren gjithashtu për të përgatitur statistika të grumbulluara anonime që na ndihmojnë të kuptojmë se si përfiton një përdorues nga faqet tona të internetit, duke na lejuar të përmirësojmë strukturën dhe përmbajtjen e tyre, duke përjashtuar identifikimin personal të përdoruesit.

4. Çfarë cookies përdorim?<
Ne përdorim dy lloje cookie: për seancë dhe fikse. Të parat janë skedarë të përkohshëm që mbesin në terminalin e përdoruesit deri në fund të seancës ose mbyllja e aplikacionit (browser  i internetit). Cookies fikse qëndrojnë në terminalin e përdoruesit për një periudhë kohore në varësi të cilësimeve ekzistuese ose derisa ato fshihen manualisht.

 

5. Si përdoren cookies nga kjo faqe?
Një vizitë në këtë faqe mund të vendosë cookies për: reklamim, gjeo-synim, analiza vizitorësh.

 

6. A përmbajnë cookiet të dhëna personale?
Cookies vetë nuk kërkojnë informacion personal për t’u përdorur dhe, në shumicën e rasteve, nuk identifikojnë personalisht përdoruesit. Të dhënat personale të mbledhura duke përdorur cookies mund të mblidhen vetëm për të lehtësuar disa funksione për përdoruesit. Të tilla të dhëna janë të koduara në mënyrë që të jetë i pamundur aksesi i personave të paautorizuar.

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]