Çertifikimi ISO 22301. Menaxhimi i vazhdimësisë së biznesit | RIGCERT
Te intereseaza certificarea ISO 22301? Cauti un curs online despre cerintele ISO 22301? Gasesti informatii despre managementul continuitatii afacerii aici!
iso 22301, certificare continuitatea afacerii, plan continuitatea afacerii, certificare continuitate, certificare 22301
2158
page-template-default,page,page-id-2158,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ISO 22301. Vazhdimesise se biznesit

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

ISO 22301 percakton kerkesat per nje sistem te menaxhimit te vazhdimësise se biznesit.

Certifikimi ISO 22301 tregon se kompania ka marreveshje funksionale qe lejojne ate te vazhdoje biznesin e saj edhe ne rast te nje incidenti te madh.

 

RIGCERT ofron sherbime certifikimi ISO 22301, qe do t’ju ndihmojne te permiresoni aftesinë tuaj per te perballuar situata te papritura dhe per te siguruar besim tek klientet dhe partneret.

Menaxhimi i vazhdimesise

Koncepti i menaxhimit te vazhdimesise perfshin tre elemente kryesore: elasticiteti (funksionet kritike te biznesit dhe infrastruktura qe i mbeshtesin ato jane projektuar dhe ndertuar ne menyre te tille qe te mos komprometohen lehte); Rimekembja (aranzhimet funksionale qe lejojne rekuperimin ose rivendosjen e funksioneve kritike te biznesit per shkak te nje incidenti shqetesues) dhe kapaciteti i nderhyrjes (aftesia dhe gatishmeria per t’u perballur me incidentet apo fatkeqesite e mëdha).

Standarti ISO 22301

ISO 22301 u botua ne vitin 2012, duke zevendesuar ne ate kohe standardin britanik BS 25999-2 dhe mund te aplikohet nga cdo lloj kompanie. Ai percakton kerkesat per nje sistem te menaxhimit te vazhdimesise se biznesit.

Nder te tjera, standarti kerkon nje analize te ndikimit dhe nje kuptim se si aktiviteti mund te ndikohet nga nje incident nderpreres; nje vleresim te rrezikut dhe zhvillimin e nje strategjie te vazhdueshme te biznesit dhe planeve qe duhet te testohen dhe permiresohen ne menyre periodike.

Nje strukture (ekip) pergjigje ndaj nje incidenti duhet te definohet dhe te investohen me pergjegjesi per te vepruar ne menyre efektive ne situata kritike.

Certifikimi ISO 22301

ISO 22301 kerkon qe kompanite te identifikojne rreziqet dhe kercenimet e mundshme, te vleresojne ndikimin qe mund te kene ne biznes; planifikojne dhe zbatojne veprime per te siguruar qe funksionet kritike te biznesit do te vazhdojne te funksionojne ne rast te nje incidenti ose mund te mbulohen dhe te ri-operojne brenda nje kohe te arsyeshme.

Certifikimi ISO 22301 i ofron partnereve, klienteve, furnitoreve dhe paleve te tjera garancinë e angazhimit te provuar te kompanise per t’u marre me situata te veshtira dhe per te vazhduar te veproje ne rast te nje incidenti shkaterrues.

Per te marre oferten tone te certifikimit ISO 22301 eshte e nevojshme te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni oferten tone me e-mail.

Per cdo informacion lidhur me cerifikimin ISO 22301 mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit +355686030230 ose me e-mail office@rig-cert.com.

Nese deshironi me shume informacion rreth  ISO 22301 dhe kerkesave te saj, ju mund te perdorni kursin tone online te disponueshem me poshte.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

Kurse online ISO 22301

Ndiqni kurset tona ne internet 9001:2015 QMS AUDITOR organizuar nga platforma Udemy

Ndiqni kurset tona ne internet

Business Continuity Management System ISO 22301:2012

organizuar nga platforma Udemy

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]