Çertifikimi ISO 28000. Siguria e zinxhirit të furnizimit | RIGCERT
Interesat de certificarea ISO 28000? Vrei sa afli mai multe despre managementul lantului de aprovizionare? Gasesti informatii aici!
certificare iso 28000, certificare lant aprovizionare, managementul lantului de aprovizionare, certificat iso 28000
2171
page-template-default,page,page-id-2171,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ISO 28000. Siguria e zinxhirit të furnizimit

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

Ndersa rrjetet permes te cilave mallrat dhe sherbimet po behen gjithnje e me komplekse, ne nje ekonomi te nderlidhur, sigurimi i tyre eshte nje sfide per te gjitha llojet e kompanive, duke filluar nga bizneset e vogla lokale deri tek kompanite shumekombeshe, pavaresisht nga fusha e tyre e veprimtarise e cila i referohet prodhimit ose ofrimit te sherbimeve.

 

Zbatimi dhe certifikimi sipas ISO 28000 ofron nje numer perfitimesh per kompanite, duke perfshire: rritjen e rezistences ndaj kercenimeve; pajtueshmerine me legjislacionin, standardet dhe kodet nderkombetare; permiresim i performances globale.

Standarti ISO 28000

ISO 28000 fokusohet ne nje numer ceshtjesh dhe kerkon nga kompanite te zhvillojne dhe zbatojne ne vazhdimesi nje proces identifikimi dhe vleresimi te rreziqeve qe lidhen me zinxhirin e tyre te furnizimit dhe, si pergjigje, per te zbatuar masat e nevojshme të kontrollit.

 

Autoritetet dhe pergjegjesite per menaxhimin e zinxhirit te furnizimit duhet te percaktohet dhe dokumentacioni i kerkuar per planifikimin, operimin dhe kontrollin e proceseve. Kompania duhet te zhvilloje dhe zbatoje planet dhe procedurat emergjente per te testuar rregullisht, vecanerisht ne rast te kercenimeve apo shkeljeve te sigurise.

 

Certifikimi ISO 28000 tregon se kompania ka plane dhe masa kontrolluese per te siguruar sigurine e zinxhirit te furnizimit.

Per te marre oferten tone te certifikimit ISO 28000, duhet te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni ate. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni oferten tone me e-mail.

Per cdo informacion ne lidhje me certifikimin ISO 28000 mund te na kontaktoni ne +355686030230 ose ne e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]