Çertifikimi ISO 37001. Menaxhimi anti-korrupsion | RIGCERT
Interesat de certificarea ISO 37001? Vrei sa afli mai multe despre sistemul de management anti-coruptie? Gasesti informatii aici!
iso 37001, iso 37000, certificat iso 37001, certificare iso 37001, certificare anti coruptie, certificare anti mita, anti bribery iso 37001
2175
page-template-default,page,page-id-2175,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ISO 37001. Menaxhimi anti-ryshfet

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

ISO 37001 eshte standard nderkombetar qe percakton kerkesat per nje sistem te menaxhimit anti-korrupsion.

Standarti mund te perdoret nga cdo kompani e sektorit publik ose privat per te vendosur masa te arsyeshme per te zbuluar dhe luftuar aktet e korrupsionit.

 

RIGCERT ofron sherbime certifikimi ISO 37001 qe ju ndihmojne te kuptoni rreziqet e korrupsionit dhe demonstroni angazhimin e kompanise suaj per te parandaluar dhe luftuar kete fenomen.

Perse nje standart anti-korrupsion?

Sic e dime te gjithe, korrupsioni qendron ne rrugen e zhvillimit te shoqerise, ndikon drejtesine, demton konkurrencen e lire te tregut, rrit kostot e biznesit, zvogelon cilesine e mallrave dhe sherbimeve, zvogelon besimin ne institucione dhe mund te coje ne humbjen e jetes dhe shkaterrimit.

 

Qeverite dhe institucionet kane bere perparim ne luften kunder korrupsionit, si nepermjet masave te brendshme dhe nepermjet marreveshjeve nderkombetare, por vetem legjislacioni nuk eshte i mjaftueshëm.

 

Ne vitin 2016, ISO ka publikuar standardin ISO 37001 per perdorim nga cdo organizate, pavaresisht nga madhesia dhe industria, ne ngritjen e masave per parandalimin, zbulimin dhe luftimin e korrupsionit.

 

Behet fjale per nje angazhim qe kompania ka ndermarre per te luftuar korrupsionin e krijuar nga stafi i saj, partneret qe veprojne ne emer te saj dhe korrupsioni qe kompania mund t’i nenshtrohet.

Certifikimi ISO 37001

Edhe pse pajtueshmeria me kete standart nuk mund te eliminoje perfundimisht rreziqet e korrupsionit, certifikimi i tille konfirmon se ka vleresime te rrezikut, kontrolle (kontrolle financiare dhe jofinanciare), angazhim i provuar, burime te alokuara dhe sisteme hetimi dhe monitorimi per t’i dhene duke siguruar qe rreziqet qe lidhen me korrupsionin kontrollohen dhe trajtohen.

 

Certifikimi ISO 37001 konfirmon hapjen e kompanise per vleresimin e jashtem per kete ceshtje te ndjeshme, por gjithashtu shqetesimin per te zbatuar kontrollet e partnereve dhe furnizuesve te saj.

 

Sistemi i menaxhimit të anti-korrupsionit mund te zbatohet dhe certifikohet si nje sistem i pavarur ose mund te integrohet ne nje sistem ekzistues menaxhimi (p.sh. sistemi i menaxhimit te cilesise ISO 9001).

Per te marre oferten tone te certifikimit ISO 37001, duhet te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni ate. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni oferten tone me e-mail.

Per cdo informacion ne lidhje me certifikimin ISO 37001 mund te na kontaktoni ne +355686030230 ose ne e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]