Çertifikimi ISO 39001. Siguria e trafikut rrugor | RIGCERT
Te intereseaza certificarea ISO 39001? Vrei sa afli mai multe despre managementul securitatii traficului rutier? Gasesti informatii aici!
iso 39001, certificare iso 39000, management siguranta rutiera, certificat iso 39000, certificare securitate rutiera
2168
page-template-default,page,page-id-2168,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ISO 39001. Sigurise ne trafikun rrugor

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

ISO 39001 percakton kerkesat per nje sistem te menaxhimit te sigurise ne trafikun rrugor. Eshte i aplikueshëm per cdo kompani qe ndervepron me infrastrukturen rrugore.

 

RIGCERT ofron sherbime certifikimi ISO 39001 per t’ju ndihmuar te demonstroni angazhimin e kompanise suaj per te parandaluar aksidentet rrugore.

Siguria e trafikut rrugor

Siguria rrugore eshte bere nje ceshtje shume delikate gjate viteve te fundit, duke pasur parasysh se numri i vdekjeve nga aksidentet rrugore eshte rreth 1.3 milione ne mbare boten dhe personat e lenduar vleresohen te jene mbi 20 milion. Per me teper, ka studime sipas te cilave aksidentet rrugore jane shkaku kryesor i vdekshmerise ne grupmoshen 10-24 vjecare (burimi: The Lancet). Pa nderhyrje efektive, vleresohet se ne vitet e ardhshme keto shifra do te rriten ne menyre te vazhdueshme.

 

Keshtu, nje pergjigje e pare erdhi ne vitin 2011 kur Kombet e Bashkuara miratuan Rezoluten A / RES / 64/255 duke deklaruar se periudha 2011-2020 do te jete Dekada e Veprimit ne Sigurine Rrugore per te zvogeluar numrin e viktimave te aksidenteve rrugore ne mbare boten.

Standarti ISO 39001

Ne vitin 2012, ISO publikoi standardin ISO 39001 (Sistemet e Menaxhimit te Sigurise se Trafikut Rrugor – Kerkesat e Udhezuesve te Perdoruesve), me qellim mbeshtetjen e organizatave per zbatimin e masave per te reduktuar aksidentet rrugore dhe pasojat e tyre.

 

Ekspertet nga 40 vende moren pjese ne zhvillimin e ketij standarti se bashku me perfaqesuesit e organizatave nderkombetare si Keshilli Evropian i Sigurise se Transportit (ETSC), Organizata Boterore e Shendetesise ose Banka Boterore.

 

Standarti perfshin kerkesa qe bazohen ne pervojen nderkombetare dhe mund te perdoren nga cdo kompani e sektorit privat apo publik qe perdor, harton ose rregullon infrastrukturen rrugore. Standarti i referohet, nder te tjera, nje sere aspektesh jetesore te sigurise rrugore sic jane shpejtesia, gjendja teknike e automjeteve ose gjendja fizike e shofereve.

Certifikimi ISO 39001

ISO 39001 mund te zbatohet dhe certifikohet ne menyre te pavarur ose te integrohet me standarte te tjera te sistemit te menaxhimit sic jane ISO 9001 ose OHSAS 18001 per shembull.

 

Certifikimi ISO 39001 eshte nje konfirmim i angazhimit te treguar per te shmangur aksidentet dhe per te zvogeluar llogaridhenien e tyre.

Per te marre oferten tone te certifikimit ISO 39001, duhet te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni ate. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni oferten tone me e-mail.

Per cdo informacion ne lidhje me certifikimin ISO 39001 mund te na kontaktoni ne +355686030230 ose ne e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]