Çertifikimi ISO 50001. Menaxhimi i energjisë | RIGCERT
Te intereseaza certificarea ISO 50001? Vrei sa afli mai multe despre sistemul de management al energiei? Gasesti informatii aici!
iso 50001, certificare iso 50001, certificat iso 50000, certificare managementul energiei, sistem management energie
2162
page-template-default,page,page-id-2162,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ISO 50001. Menaxhimi i energjise

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

ISO 50001 percakton kerkesat per nje sistem te menaxhimit te energjise dhe mund te perdoret nga cdo kompani qe deshiron te permiresoje performancen e saj te perdorimit te energjise duke ulur konsumin e saj dhe duke reduktuar keshtu kostot.

 

RIGCERT ofron sherbime certifikimi ISO 50001 per t’ju ndihmuar te permiresoni performancen tuaj te energjise dhe te demonstroni angazhimin tuaj per të reduktuar konsumin e saj.

Menaxhimi i energjise

Energjia eshte nje burim kritik per shume kompani dhe shpesh paraqet nje kosto te konsiderueshme per kompanite si dhe per mjedisin.

 

Konsumi global i energjise eshte ne rritje, eshte dyfishuar gjate 40 viteve te fundit dhe parashikimet po flasin per nje rritje prej mbi 30% deri ne vitin 2030.

Ne te njejten kohe, prodhimi dhe konsumi i energjise jane pergjegjese per rreth 2/3 e shkarkimeve te gazrave serre, burimi kryesor i ndryshimeve klimatike.

Permiresimi i efikasitetit te perdorimit te energjise perfiton si kompania zbatuese ashtu edhe komuniteti ku eshte pjese e tij. Shpenzimet e reduktuara, ruajtja e burimeve te kufizuara natyrore dhe lufta kunder ndryshimit te klimes jane nder perfitimet me te dukshme.

Standarti ISO 50001

ISO 50001 u krijua per te mbeshtetur kompanite ne zhvillimin e nje sistemi te menaxhimit si nje mjet per reduktimin e konsumit te energjise dhe per kete arsye kostot dhe emetimet e gazeve sere.

 

ISO 50001 fokusohet ne nje numer ceshtjesh, duke perfshire nje analize te energjise qe percakton nje reference ndaj konsumit te saj dhe ngritjen e treguesve per monitorimin dhe matjen e performances se energjise.

ISO 50001 u kerkon kompanive qe vazhdimisht te demonstrojne se kane permiresuar performancen e tyre te energjise, por japin liri ne percaktimin e masave per te arritur kete permiresim. Nje objektiv i sistemit te menaxhimit te energjise eshte stimulimi i kompanive per te gjetur menyra per te identifikuar mundesite per te reduktuar konsumin e energjise, duke perfshire perfshirjen e stafit ne kete proces.

Certifikimi ISO 50001

ISO 50001 zbatohet per kompanite e cdo madhesie, pavaresisht nga veprimtaria, te cilet synojne te perdorin energjine ne menyre me efikase, te zvogelojne shpenzimet, te gjejne alternativa ndaj lendeve djegese dhe te permiresojne reputacionin e tyre duke demonstruar sjellje te pergjegjshme.

 

Certifikimi eshte konfirmimi zyrtar i angazhimit dhe perpjekjeve te nje kompanie per te permiresuar konsumin e energjise dhe per te permiresuar performancen e saj.

 

ISO 50001 mund te zbatohet dhe certifikohet ne menyre te pavarur ose te integruar me standarde te tjera te tilla si ISO 9001, ISO 14001 ose OHSAS 18001.

Per te marre oferten e certifikimit ISO 50001, ju duhet te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni oferten tone me e-mail.

Per cdo informacion ne lidhje me certifikimin ISO 50001 mund te na kontaktoni ne +355686030230 ose ne e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

Kurse online ISO 50001

Ndiqni kurset tona ne internet ISO 50001 Sistem te menaxhimit te energjise organizuar nga platforma Udemy

Ndiqni kurset tona ne internet

ISO 50001:2011 Sistem te menaxhimit te energjise

organizuar nga platforma Udemy

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]