Çertifikimi OHSAS 18001. Shëndeti dhe siguria në punë | RIGCERT
Interesat de certificarea OHSAS 18001? Vrei sa afli cerintele OHSAS 18001 intr-un curs online? Aici gasesti informatii despre managementul sanatatii si securitatii ocupationale!
certificare ohsas 18001, ohsas 18001, iso 18001, curs ohsas 18001, certificat ohsas, sanatate si securitate certificare, protectia muncii certificat
2151
page-template-default,page,page-id-2151,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

OHSAS 18001. Shendeti dhe siguria ne pune

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

OHSAS 18001 standarti i njohur qe eshte publikuar ndonjehere ne nivel nderkombetar. Ai percakton kerkesat per nje sistem menaxherial te shendetit dhe sigurise ne pune edhe mund te implementohet dhe te certifikohet nga cdo shoqeri,pavarsisht dimensioneve,struktures apo fushes se aktivitetit.


RIGCERT ofron sherbime per certifikata te akredituara per standartin OHSAS 18001 e cila eshte e njohur si ne nivel kombetar ashtu dhe ne ate nderkombetar dhe do ndihmoje shoqerine tuaj qe marre masat e nevojshme per mbrojtjen ne pune dhe jeten.

Standarti nderkombetar OHSAS 18001

Botimi i pare i OHSAS 18001 eshte bere ne vitin 1999 kurse ne vitin 2007 ky standart eshte ndryshuar per te qene me i pershtatshem me ISO 9001 dhe ISO 14001, ne menyre te tille qe implementimi i nje sistemi menaxherial te integruar te jete me i lehte..

Kerkesat me te rendesishme te standartit OHSA 18001 jane:

-realizimi i nje vleresimi te rrisqeve qe kane te bejne me shendetin, sigurimi i punonjesve dhe percaktimi i masave te kontrollit per te evituar aksidentet ne pune dhe semundjet profesionale;


-percaktimi i politikave ne fushen e shendetit dhe mbrojtjes ne pune;


-perkufizimi dhe objektivat per permiresimin e shendetit dhe sigurise tek punemarresit, monitorimi dhe permbushja e ketyre objektivave;


-identifikimi i kerkesave ligjore ne lidhje me shendetin dhe mbrojtjen ne pune dhe monitorimi i menyres ne te cilen shoqeria i respekton keto kerkesa;


-emerimi i nje perfaqsuesi te kryesise per mbrojtjen dhe sigurine ne pune i cili te njihet nga i gjithe personeli;


-ndergjegjesimi i gjithe personelit te shoqerise ne lidhje me masat e mbojtjes te shendetit, sigurise dhe konsultimi i te punesuarve per vlersimin e rrisqeve;


-percaktimi i masave per kontroll per te mbrojtur vizitoret dhe nenkontraktoret te cilet gjenden ne shoqeri;


-leshimi i nje dokumenti (procedura,manual,etj) per te mbeshtetur sistemin menaxherial te shendetit dhe sigurise;


-identifikimi i situatave urgjente dhe pregatitja per ti bere balle ngjarjeve jo te deshiruara;


-investigimi i aksidenteve ne pune por dhe e aksidenteve pa pasoja;


-realizimi i auditimeve te brendshme dhe trajtimi i papershtatshmerise nepermjet aksioneve korrektuese dhe paranndaluese;

 

Certifikimi OHSAS 18001

OHSAS 18001 eshte i aplikueshem per cdo lloj shoqeri indiferent aktivitetit apo risqeve te shendetit dhe sigurise kurse kerkesat e saj jane me se shumti te njejtat me kerkesat ligjore specifike per mbrojtjen ne pune.


Ky standart mund te certifikohet ne menyre individuale apo te integruar me standarte te tjera te sistemit menaxherial (ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, etj)

Per te marre oferten tone te certifikimit OHSAS 18001, duhet te plotesoni formularin e meposhtem dhe ta dergoni ate. Ne kohen me te shkurter ju do te merrni ofertën tone me e-mail.


Per cdo informacion ne lidhje me certifikimin OHSAS 18001 mund te na kontaktoni ne +355.68.603.0230 ose ne e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

Kurse online OHSAS 18001

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]