Çertifikimi i përgjegjësisë sociale | RIGCERT
Vrei sa afli mai multe informatii despre managementul responsabilitatii sociale? Te intereseaza certificarea responsabilitatii sociale? Informatii gasesti aici!
certificare responsabilitate sociala, managementul responsabilitatii sociale, SA 8000, ISO 26000, certificat responsabilitate sociala, responsabilitate sociala CSR
2186
page-template-default,page,page-id-2186,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Pergjegjesia sociale

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

Përgjegjësia sociale është koncepti që kërkon që kompanitë të angazhohen aktivisht në jetën e bashkësisë së tyre lokale, të marrin detyrimet e tyre sociale dhe të zhvillojnë një marrëdhënie bashkëpunimi me shoqërinë. Ekziston një presion në rritje në të gjithë botën për sjellje të përgjegjshme të organizatave dhe përfshirja në të mirë të komunitetit lokal shihet si një tregues i performancës.

 

RIGCERT ofron shërbime certifikimi për sistemet e menaxhimit të përgjegjësisë sociale. Ky certifikim ju ndihmon të tregoni përfshirjen e kompanisë tuaj në zhvillimin e qëndrueshëm të komunitetit.

Çertifikimi i përgjegjësisë sociale

Për të punuar në mënyrë të përgjegjshme, një kompani duhet të veprojë në mënyrë etike dhe transparente dhe të kontribuojë në mirëqenien e shoqërisë. Qëllimi i përgjithshëm është rritja e besimit të palëve të interesit, përmirësimi i marrëdhënieve me publikun, zvogëlimi i rrezikut të mospërputhjes dhe, në afat të gjatë, përmirësimi i fitimeve dhe imazhit të tregut.

 

Për shembull, ekzistojnë një numër standardesh dhe skemash të certifikimit të përgjegjësisë sociale, siç është ISO 26000 (të cilat nuk mund të përdoren për çertifikim siç thuhet këtu) ose SA 8000 (skema private e certifikimit që i përket Social Accountability International).

 

Shumica e skemave dhe standardeve që kanë të bëjnë me përgjegjësinë sociale mbulojnë një numër elementesh të përbashkëta si: praktikat e punës, parandalimin e punës së fëmijëve dhe punën e detyruar; shëndetin dhe sigurinë në punë; parandalimi i diskriminimit; respektimi i të drejtave kulturore dhe sociale të të punësuarve; përfshirja në mbrojtjen e mjedisit dhe promovimin e praktikave të tregtisë së drejtë.

 

RIGCERT ka zhvilluar një sistem të vetvlerësimi për të zbatuar parimet e përgjegjësisë sociale të integruar brenda një sistemi menaxhimi.

 

Për më shumë informacion mbi certifikimin e sistemit të menaxhimit të përgjegjësisë sociale na kontaktoni në office@rig-cert.com ose në numrin e telefonit +355686030230; ndërsa per te mare ofertën tonë të certifikimit ju lutemi të kompletoni formularin më poshtë.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]