Çertifikimi PAS 99. Sisteme të integruara të menaxhimit | RIGCERT
Te intereseaza certificarea sistemului de management integrat? ISO 9001+ISO 14001? ISO 9001+ISO 14001+OHSAS 18001? Aici gasesti informatii despre sisteme integrate!
certificare sistem integrat, certificare ISO integrata, certificat integrat iso, sistem integrat iso
2190
page-template-default,page,page-id-2190,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

PAS 99 – Sisteme të integruara të menaxhimit

Kerko oferten e certifikimit

 

+355686030230

office@rig-cert.com

Për shkak të rritjes së nevojës të kompanive për të zbatuar dhe certifikuar dy ose më shumë standarde të njëkohshme të sistemit të menaxhimit (p.sh. ISO 9001 + ISO 14001 + OHSAS 18001), janë bërë përpjekje për të harmonizuar kërkesat e strukturës dhe standardeve në një mënyrë të tillë që integrimi është aq e lehtë sa të jetë e mundur.

 

PAS 99 është zhvilluar nga BSI (British Standards Insititution) për të krijuar një kornizë për integrimin e standardeve të sistemit të menaxhimit.

 

RIGCERT ofron PAS 99 shërbime të çertifikimit që tregojnë se kompania juaj ka një sistem të integruar të menaxhimit.

Çertifikimi i sistemeve të menaxhimit të integruar

Standardet e sistemit të menaxhimit kanë përfshirë gjithmonë një numër kërkesash të përbashkëta të tilla si: ekzistenca e dokumentacionit, ekzistenca e politikave dhe objektivave, auditimet e brendshme dhe rishikimet e menaxhimit, identifikimi dhe trajtimi i moskonformiteteve etj.

 

Këto elemente të përbashkëta janë përdorur si bazë për integrim, por deri në paraqitjen e PAS 99 nuk kishte asnjë dokument që përcakton qartë cilat janë elementet që mund të konsiderohen si bazë për integrimin e kërkesave të disa standardeve.

 

PAS 99 mund të përdoret për të integruar dy ose më shumë standarde të sistemit të menaxhimit siç janë ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 22301 ose të tjerë.

 

Certifikimi i PAS 99 tregon se kompania ka një sistem të integruar të menaxhimit.

Për të marrë ofertën tonë të çertifikimit PAS 99, duhet të plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ta dergoni atë. Në kohën më të shkurtër ju do të merrni ofertën tonë me e-mail.

Për çdo informacion në lidhje me certifikimin PAS 99 mund të na kontaktoni në +355686030230 ose në e-mail office@rig-cert.com.

Kerkesa per oferten e certifikimit

 

[qsm quiz=2]

[qsm quiz=3]

[qsm quiz=5]

[qsm quiz=6]